BORÇLARINIZI TAKSİTLE ÖDEME FIRSATI

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin 7020 sayılı Kanun  Resmi Gazetede yayınlanmıştır.

31.03.2017 tarihi itibariyle gecikmiş, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan Reklam Vergisi gibi vergi ve ücret alacakları  ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme zamları yapılandırılacaktır. faizlerinde  önemli indirim  fırsatları ve yapılandırılan   borçların anlaşmalı bankaların banka kartı ve kredi kartı ile ödeme  imkanları sağlamaktadır. 7020 sayılı kanun gereği idari para cezaları ve  gayrimenkul kira borçları yapılandırma kapsamında değildir.
            Belediyemizde  yapılandırma işlemleri yapılmakta olup;

Yapılandırma işlemlerinin son günü 30 Haziran 2017 cuma günüdür.

Borcu olan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları ve bu yapılandırma fırsatından yararlanmaları için Belediyemize başvurmaları veya  ekteki  başvuru formunu doldurup Yatağan  Belediyesi Konak  Mah.  Atatürk Cad. No:2 Yatağan /Muğla adresine kargo yada posta yoluyla yollamaları  gerekmektedir.

Saygılarımızla.

Yatağan Belediyesi